Почетна » ОБМАНА: Вучић злоупотребио цитате страних званичника у предизборне сврхе (ВИДЕО)

ОБМАНА: Вучић злоупотребио цитате страних званичника у предизборне сврхе (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Прво је Српска напредна странка исмевала незапослену омладину у једном предизборном споту. Напредњаци и Вучић сада злоуптребљавају цитате страних државних званичника.

Нови предизборни спот Српске напредне странке приказује цитате страних званичника Владимира Путина, Џозефа Бајдена, Ангеле Меркел, Џона Мекејна и Себастијана Курца о држави Србији и њеном европском путу.

Напредњаци су навели да “и они знају да Србија побеђује”, иако цитирани страни званичници те изјаве нису дали у оквиру предизборне кампање, већ у оквиру званичних државних састанака са Вучићем.

Поред чињенице што је Вучић злоуптребио изјаве страних званичника, Вучић је злоупотребио и састанке које је водио у име државе Србије, а не у име Српске напредне странке.

Друго, страни званичници које је Вучић цитирао нису да ли одобрење да се њихове изјаве и њихова имена злоупотребљавају у предизборне сврхе. Вучић је покушао да створи слику да они званично подржавају и промовишу СНС и Вучића у предизборној кампањи, што је далеко од истине.

Стиче се утисак да Немачка, Аустрија, САД, Русија и Кина подржавају Вучића и СНС на предстојећим изборима, што је још даље од истине.

Вучић и напредњаци овим предизборним спотом покушавају да створе слику да је држава Србија исто што и Српска напредна странка и да је Српска напредна странка исто што и држава Србија када узмемо у обзир предизборни слога “Србија побеђује”.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар