Почетна » ОД ФАРМЕ ДО ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: С платом од 92.000 Митар Вучуревић купио стан од 300 квадрата, 4 пословна простора, викендицу и њиву!

ОД ФАРМЕ ДО ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: С платом од 92.000 Митар Вучуревић купио стан од 300 квадрата, 4 пословна простора, викендицу и њиву!

од admin
0 коментар

НАПРЕДНО! Поред некретнина и плате од 92.000 динара Вучуревић има 100 одсто акција у фирми Примо Траде

Председник општине Житиште, напредњак Митар Вучуревић спада у групу имућнијих председника општине.

Он је од плате од 92.000 динара успео да купи двособни стан од 305 квадрата, три пословна простора, један од 475, други од 144, трећи од 155 квадрата, приземну зграду за спорт и физичку културу од 5 ари и 13 квадрата, викендицу од 24 квадрата и њиву од 60 ари.

Поред некретнина и плате од 92.000 динара Вучуревић има 100 одсто акција у фирми Примо Траде, чија је номинална вредност 200.000 евра. По свему овоме, председник Житишта спада у веома имућне председнике општина, којем је ангажман у СНС – у очигледно пуно помогао, јер овај посао обавља иако је „ветеринарски техничар“.

Митар Вучуревић је основну школу завршио је у Житишту, а средњу пољопривредну у Футогу, смер ветеринарски техничар. Радни век је почео у “Живинопродукту”, где је радио на месту руководиоца фарми. Био је председник омладине Општине Житиште, а 15 година радио је као финансијски директор у компанији “Нивада”- ДОО “Окрим” Зрењанин.

Такође је био директор фудбалског клуба “Будућност” из Банатског Двора. Морамо признати да Вучуревић заиста има широг дијапазон „интересовања“, ако се осврнемо на све његове послове. Од руководиоца фарме, преко председника омладине Општине Житиште, до финансијског директора, а онда и председника општине.

Амбициозно, нема шта! Само нас занима да ли би ова „амбициозност“ постојала без чланства у странци.

 

(Espreso.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар