Почетна » Од Шапићеве бахатости, једино је већа његова неспособност

Од Шапићеве бахатости, једино је већа његова неспособност

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Покрет Не давимо Београд осуђује бахато понашање Александра Шапића према запосленима у градској управи и неприхватљиво етикетирање и обрачун са новинарима независних редакција. Овакво понашање је недостојно градоначелника Београда, а од Шапићеве бахатости, једино је већа његова неспособност.

“Александар Шапић остаје доследан свом константном насилничком и бахатом понашању. Од тога да сопствену кућу гради на дивље, преко тога да је покушао да избуши Савски насип без икаквих дозвола и противно закону, до тога како се опходи према запосленима у градској управи. Није му страно ни да се уличарским језиком обраћа политичким неистомишљеницима. Осим тога, Шапић константно показује неспособност у решавању кључних градских проблема, саобраћајних гужви, загађења ваздуха и лоше инфраструктуре” – изјавио је Добрица Веселиновић шеф највеће опозиционе групе у Скупштини града Београда.

“Најновија авантура Александра Шапића са променом цена јавног превоза сломиће се преко џепа грађана. Након ових измена, јавни превоз Београда ће бити један од најскупљих у Европи, када се цена месечне карте упореди са просечним примањима. Са 3,3% месечних прихода које грађани морају издвојити за јавни превоз, Београд је скупљи и од Берлина, Цириха или Прага где је потребно издвојити око 1% месечних прихода. У Бечу, Варшави или Бриселу цена је испод 2% просечне месечне плате. А уколико се упореди квалитет услуге јасно је да су грађани озбиљно ускраћени за квалитетан јавни превоз” – изјавио је Веселиновић и подсетио да је Не давимо Београд израдио план оптимизације јавног превоза под називом “30 минута од куће до посла” који подразумева смањивање цене месечне карте и увођење „таксе за урбану мобилност“ која би растеретила грађане непотребних трошкова.

Можда ти се свиди

Оставите коментар