Почетна » Одборник СНС пљунуо бившу радницу пред малолетном децом

Одборник СНС пљунуо бившу радницу пред малолетном децом

од admin
0 коментар

Одборник са листе владајуће СНС Миленко Драгојевић, власник пекаре „Драгојевић“, физички је насрнуо на своју бившу радницу, пред њеном малолетном децом од две и четири године.

Миленко Драгојевић, одборник СНС

Ваљевка Д. М. (38) пријавила је полицији да се 15. августа у преподневним сатима у близни ресторана „Кућа“, док је била у шетњи са четворогодишњом ћерком и двогодишњим сином, сусрела са бившим послодавцем и његовим сином Урошем, с којима је у судском спору због неисплаћене отпремнине.

Како тврди, старији Драгојевић јој се обратио питањем због чега га је тужила, на шта је одговорила да „само тражи своја права“.

– Међутим, онда ми је пришао и руком ме ухватио за нос и гурнуо у страну. Псовао ми је мајку, називајући ме курвом и слепицом, а онда ме је пред децом, која су била шокирана и преплашена, и пљунуо! На те увреде одговорила сам у афекту нешто, више се не сећам шта, после чега ме је његов син одгурнуо. Миленко је тад покушао и да ме удари, али га је његов син у томе спречио, након чега су сели у свој комби и одвезли се – препричава Д. М. шта јој се догодило након сусрета са човеком код којег је радила 13 година.

Жена која живи у селу Златарић након тога је посетила свог лекара у Дому здравља који јој је, како каже, због стреса и главобоље преписао лекове за смирење.

Ангажовала је и адвоката који ће против Драгојевића поднети кривичну пријаву за насилничко понашање.

Претходно, Д.М. је тужила власника пекаре тврдећи да није добила ни динар отпремнине након што је пре нешто више од годину дана проглашена технолошким вишком, те да је доведена у заблуду јер јој је бивши послодавац „потурио“ да потпише потврду да је наводно добила новац, док је она мислила да потписује решење о годишњем одмору.

Миленко Драгојевић је након последњих локалних избора постао одборник на листи владајуће СНС, као кадар њиховог коалиционог партнера Самосталне ДСС Андреје Младеновића. У претходном мандату градске власти, као члан ДСС, он је био члан Градског већа.

„Блицу“ је у полицији потврђено да постоји службена белешка о догађају, на основу исказа Д. М. Следи прикупљање доказа и прослеђивање тужиоцу, који ће одлучити да ли има елемената за прекршајну или кривичну пријаву.

У пекари „Драгојевић“ је „Блицу“ речено да власник тренутно није у канцеларији, док се он сам није јављао на свој мобилни телефон.

Предраг Вујанац    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар