Почетна » Одржан митинг СНС у Калуђерици (ФОТО И ВИДЕО)

Одржан митинг СНС у Калуђерици (ФОТО И ВИДЕО)

Уместо Вучића, Ана Брнабић

од Жиг Инфо
0 коментар

Вечерас је у Калуђерици одржан предизборни митинг Српске напредне странке. Претходних дана најављиван као говорник, Александар Вучић се није појавио, уместо њега говорник је била Ана Брнабић.

Пре почетка митинга, београдски медији су објавили да је Вучић отказао све предизборне активности, због озбиљности ситуације на Косову и Метохији (одбијања косовског премијера Аљбина Куртија да се избори одрже на КиМ).

Ипак , грочански одбор напредњака је одлучио да митинг одржи, надајући се да ће Вучић ипак посетити Калуђерицу. Да ће им председник доћи локални одбор СНС-а, имао је наду до скоро 18. часова (пола сата након што је било заказано да ће Вучић доћи), када им је јављено да ће Вучића заменити Ана Брнабић.

Транспарент „Добро дошао председниче“ тада је уклоњен, а окупљени су били видно разочарани. Према информацијама из полиције, на овом миитингу било је око 4,5 хиљада људи. Био је организован превоз из свих крајева ГО Гроцка, а претходно је била одређена квота за сваки Месни одбор. Аутобуси су били паркирани код скретања за депонију Винча.

Ана Брнабић је окупљенима пренела поздраве и извињење Александра Вучића због његовог недоласка. Осврнула се на изузетно тешку ситуацију у земљи, због уплитања спољног фактора, као и да Вучић чини све како би у земљи била стабилност. Ово су избори који су одлучујући за нашу земљу, изјавила је Брнабићка и позвала људе да гласају на изборима 3. априла за, како је рекла, пристојну Србију.

У току говора Ане Брнабић, доста људи је напустило скуп.

Цео говор Ане Брнабић у видео прилогу:


Екипа Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар