Почетна » Одржан ОО СНС-а Гроцка, затражено да се раскине коалиција

Одржан ОО СНС-а Гроцка, затражено да се раскине коалиција

од admin
0 коментар

 Наиме, према информацијама Жиг инфа, Већник Стефан Дилберовић затражио је на вечерашњем састанку да се из Већа ГО Гроцка избаце сви они који нису чланови СНС-а. Према речима наших извора, Дилберовић је изјавио да они који нису чланови СНС-а, а у Већу су, не долазе на посао, већ само на седнице да би исте снимали, а информације проследили Жиг инфу.

Председник Гроцке, Драган Пантелић, према истим изворима, био је расположенији него у претходном периоду. Присутнима је рекао да је коначно добио „одрешене руке“ да организује странку, односно да „очисти“, и упозорио да је председник Вучић рекао да ће из странке бити избачен свако ко снима. Сложио се са Дилберовићем око чланова Већа и најавио да ће већ у уторак организовати састанак са Никодијевићем и Младеновићем, како би раскинуо коалицију.

Директор ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка, Дејан Миланковић покушао је да објасни присутнима да раднике у јавним предузећима треба „присилити“ да иду на главни одбор СНС-а заказан за суботу 27. новембар. Оваква изјава Миланковића стиже након што је утврђено да квоту коју су добили грочански напредњаци за овај састанак, 1 000 људи, није могуће испунити. Према речима наших извора, грочански напредњаци су скупили једва 600 људи, али и тај број треба смањити јер увек неко одустане пред сам полазак.

Иначе, од 20. марта 2019. године ОО СНС-а Гроцка је расформиран и уведено је повереништво. Последњи званични повереник је Милосав Миличковић. Последњих пар месеци не зна се статус и ко управља грочанским одбором напредњака, с обзиром да се Миличко не појављује, а други повереник није именован.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар