Почетна » Одржан састанак СНС-а у Гроцкој, Пантелић дефинитивно кандидат за председника

Одржан састанак СНС-а у Гроцкој, Пантелић дефинитивно кандидат за председника

од admin
0 коментар

Улазак у салу у којој се одржавао састанак није дозвољен новинару нашег портала јер обезбеђење ГО Гроцка није дозвољавало улаз никоме осим оних који су били на списку.

Према информацијама Жиг инфа, повереник СНС-а у Гроцкој је сазвао овај састанак како би спречио све већу неслогу, као и разна подметања афера међу многобројним координаторима у овом одбору.  Оно што је речено од стране повереника СНС- а, како кажу наши извори, јесте да ће први на листи одборника Драган Пантелић – Панта од сада бити задужен за сву координацију и он ће бити једини који ће управљати целокупним одбором, а ако се то некоме не свиђа може одмах да устане и да иде. Такође, према речима наших извора, Миличковић је саопштио присутнима да се пре састанка чуо са Александром Вучићем који им је поручио да крену сложно у кампању и да забораве на прошлост.

Претходних дана, па и недеља се у грочанском табору напредњака водио прави мали рат око тога ко ће преузети лидерство у овој странци, као и ко ће након избора бити предложен, уколико ова странка освоји већину у Скупштини , за председника Гроцке.  Међутим, на јучерашњем састанку и то је дефинитивно разрешено. Наиме, према информацијама Жиг инфа, Миличковић је свима саопштио да је једино Драган Пантелић тај који ће бити предложен од стране СНС-а на место председника ГО Гроцка, након одржаних избора.

Део наших сазнања потврдио је и Миличковић који је за наш портал изјавио следеће:

-Имали смо састанак са кандидатима за одборнике, као и састанак повереника Месних одбора и Изборног штаба. Један ужи састанак где смо договорили правце даљег деловања наше кампање. Кампања иде по плану и очекујемо да грађани подрже политику Александра Вучића и Српске напредне странке. Свесни смо шта све треба да урадимо за Гроцку и радићемо на томе. Имамо план за сваку Месну заједницу и тај план ћемо презентовати грађанима Гроцке. Вечерас смо донели и дефинитивну одлуку да ће Драган Пантелић – Панта бити наш кандидат за председника Гроцке, изјавио је Милосав  Миличковић за Жиг инфо.

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

Можда ти се свиди

Оставите коментар