Почетна » Одржана 14. седница СГО Гроцка, насловна фотографија говори о атмосфери

Одржана 14. седница СГО Гроцка, насловна фотографија говори о атмосфери

Ребаланс буџета

од Жиг Инфо
0 коментар

Данас је одржана 14. по реду седница СГО  Гроцка, на којој се расправљало претежно о ребалансу буџета за ову годину.

Атмосфера на данашњој седници Скупштине СГО Гроцка је најбоље приказана на насловној фотографији. Изузетно важна ставка као што је потрошња новца свих грађана донела је благо интересовање.

Једини који су се јавили за реч јесу одборник Блажо Стојановић, који је још једном поновио да Спортска хала још није урађена, као и да Гна роцку више нико не гледа озбиљно. Одборник Зоран Милићевић из Умчара указао је да је премало давања за пољопривреду. Успутно је указао на успех младих рукометашица из Умчара и да је ред да ГО Гроцка спреми комплет опреме коју ће радо носити на Сплитској риви. За реч се јавио и Др Ђорђе Станојевић који је установио да је срамота што већина гробља на територији општине Гроцка нема капелу, те се има проблема са покојницима.

Начелница управе правдала је ставку по ставку буџета, као и директори јавних предузећа који су мењали план и програм за текућу годину.

Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка позвала је све присутне и грађане ГО Гроцка да сутра, 20. јула дођу на отварање Осме групне изложбе „Стваралачка Гроцка“ као и на концерт групе Калем. од 20 часова.

Погледајте данашњу седницу:


ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар