Почетна » Огласио се активиста Стеван Влајић након пуштања из притвора: „Хвала до неба свим људима, урадили сте велику ствар за моју породицу и мене“

Огласио се активиста Стеван Влајић након пуштања из притвора: „Хвала до неба свим људима, урадили сте велику ствар за моју породицу и мене“

од Други Пишу
0 коментар

Стеван Влајић, политички активиста Младеновца, огласио се након што је пуштен на слободу из притвора, у којем је био јер је наводно прекршио забрану приласка досадашњем председнику те општине Владану Глишићу.

Влајић се на свом Фејсбук налогу пре свега захвалио свима.

„Хвала до неба свим људима, урадили сте велику ствар за моју породицу и мене. И да, синоћ је било филмски и спонтано, али су патетика и аутовиктимизација сувишни, то ћу да избегнем. Од данас морамо да се вратимо нашим старим ‘добрим’ проблемима, али и лепим животним стварима“, написао је Влајић.

„И најважније, у свакој ситуацији треба бити човек и не понашати се исто овако уколико се позиције моћи промене, јер без обзира на све, границе нормалног морају да постоје – иначе ће бити још горе. Идемо даље“, додао је.

 

Подсећамо, Влајићу је у четвртак одређен притвор до 30 дана и налазио се у централном затвору – због кршења забране приласка досадашњем председнику општине Младеновац Владану Глишићу.

Тај сусрет догодио се 29. маја, а Влајићева мајка и колеге рекли су јуче, приликом његовог пуштања из притвора, да је на делу чиста намештаљка, јер постоји снимак који показује да је председник општине Глишић сам пришао Влајићу, провоцирао га, а потом га пријавио полицији.

Због привођења Влајића, у Младеновцу је јуче одржан протест.

Stevan Vlajić Foto:Danas/Privatna arhiva

Нова.рс   

Можда ти се свиди

Оставите коментар