Почетна » „Огромна подршка“ СНС-у Гроцкој запела?

„Огромна подршка“ СНС-у Гроцкој запела?

од admin
0 коментар

Пар сати касније, активисти СНС-а на подручју читаве Србије почели су са сакупљањем потписа за одборничке и посланичке кандидате. Тако је било и у Гроцкој, према сазнањима Жиг инфа у две Месне заједнице- Гроцкој и Лештанима.

На друштвеној мрежи Фејсбук, ОО СНС-а Гроцка је објавио фотографије са данашњег прикупљања потписа, потписујући их као „Огромна подршка грађана Гроцке листи Александар Вучић – За нашу децу. 04.03.2020.“

 

Међутим, та „огромна подршка“ је данас била таква, да се апеловало на поједине активисте да доведу још више људи него што им је одређено из разлога што сакупљање потписа у Лештанима не иде по плану. Како јављају наши извори, због овог проблема данас је у Гроцкој боравио и повереник СНС-а Милосав Миличковић који је заједно са првим на листи грочанских напредњака Драганом Пантелићем- Пантом обилазио места на којима су се сакупљали потписи. Како кажу наши извори, сам Пантелић је из свог приватног предузећа довозио људе како би се прикупило што више потписа, јер је у Лештанима подбацило.

Интересантно је да је и један од директора „Еко Гроцке“ Милош Бугарчић, који је испред СГО Гроцка предложен за смену, виђен како два пута довози људе из Врчина за потписивање у Лештанима. 

Мештани Гроцке данас кажу да су у одређеном тренутку приметили гужву испред Велике сале ГО Гроцка у којој су се сакупљали потписи, али да је после она спласнула. Виђали су, како кажу, и раднике „Еко Гроцке“ како улазе да дају потпис у радном оделу овог предузећа.

Насловна фотографија је настала око 21: 30 часова, када је један наш читалац приметио да пар људи улази у зграду општине Гроцка, носећи са собом више личних карти. У сали су били представници СНС-а у Гроцкој.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар