Почетна » ОН ЈЕ БИВШИ ПРОФЕСОР ИЗ ГРОЦКЕ И БРАНИ ПРЕДСЕДНИКА Николић може да буде поносан на диплому

ОН ЈЕ БИВШИ ПРОФЕСОР ИЗ ГРОЦКЕ И БРАНИ ПРЕДСЕДНИКА Николић може да буде поносан на диплому

од admin
0 коментар

Посланик Српске напредне странке (СНС) Љубиша Стојмировић изјавио је данас да председник Србије Томислав Никоић може да буде поносан на своју диплому и позвао све посланике да због личног анимозитета не вређају ни председника, ни студенте, ни факултет који је Николић завршио.

Стојмировић је рекао да је Николић полагао и положио код њега и да је добио оцену коју је заслужио, а да су то утврдиле и бројне комисије које је на факултет слала Демократска странка.

„Николић може да се поноси својом дипломом јер је и у пракси показао да је добар инжењер индустријског менаџмента“, казао је Стојмировић поводом оптужби појединих посланика да је Николић купио диплома.

Иначе, Стојмировић је у периоду од 1982. до 1985. године радио је као професор у средњој економској школи “17. октобар” у Гроцкој. Дуго година је имао пребивалиште на територији ГО Гроцка. Са садашњим председником ОО СНС-а Гроцка Драгољубом Симоновићем долази у сукоб крајем деведесетих година, док су били заједно у радикалима, када Симоновић покушава да га избаци из странке. Сукоб је избио јер је Стојмировић желео да се кандидује за председника ОО СРС-а Гроцка.
Стојимировића је лидер радикала Војислав Шешељ у више наврата оптужио да је он лично средио да Николић добије диплома.

У Скупштини је иначе тема расправе више пута била диплома председника Томислава Николића, а лидер СРС Војислав Шешељ је претходни рекао да ће дати оставку на посланичко место уколикo се докаже да је Николић положио иједан испит.

 

Приредио:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар