Почетна » Организатори скупа за Путина: Иза нас не стоји Влада, нити владајуће странке

Организатори скупа за Путина: Иза нас не стоји Влада, нити владајуће странке

од admin
0 коментар

Удружење Центар за развој Београда саопштило је да ће 17. јануара на платоу испред Храма Светог Саве у Београду организовати скуп подршке пријатељству Србије и Русије, на којем ће говорити председници Србије и Русије, Александар Вучић и Владимир Путин.

Немамо званичну подршку Владе Србије, нити владајућих партија, рекао је новинарима директор Центра за развој Београда Владимир Јестровић.

Он је изјавио да тај скуп представља промоцију „циљева нормалне и пристојне Србије, која ради оно што је у њеном интересу и интересу њеног народа“.

“Желимо да живимо у Србији која одржава пријатељства и са Истоком и са Западом. Посету Путина доживљавамо као велику подршку Србији. Позивамо све грађане добре воље и оне који мисле као ми да нам се придруже”, рекао је Јестровић.

Он је изјавио да ће скуп почети у 15 часова, испред Палате Албанија.

“Одатле ћемо кренути у шетњу до платоа испред Храма Светог Саве. Очекујемо велики број грађана, јер знамо да је много оних који желе нормалну и праву Србију. Желимо да дамо подршку председнику Србије Александру Вучићу и Путину, који ће нам се тамо обратити”, рекао је Јестровић.

Подсетимо, „Вечерње новости“ су у данашњем броју објавиле да ће “патриотске снаге” уз подршку владајуће Српске напредна странке, организовати велики скуп за Путина, 17. јануара испред Храма Светог Саве.

Лист „Данас“, међутим, пише, позивајући се на неименоване изворе, да циљ скупа испред Храма није исказивање гостопримства руском председнику, већ намера председника Србије и лидера СНС-а Александра Вучића да “зада контраудар опозицији” која дан раније одржава протесте поводом годишњице убиства једног од лидера Срба на Косову Оливера Ивановића.

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар