Почетна » ОСИПА СЕ ГЛАВНИ ОДБОР СНС: Беже из странке због Вучића

ОСИПА СЕ ГЛАВНИ ОДБОР СНС: Беже из странке због Вучића

од admin
0 коментар

У протеклих пар месеци Главни одбор Српске напредне странке напустило је неколико функционера. Сви су сагласни да странку напуштају због Александра Вучића.

Прво је Саша Мирковић, бивши председник Скупштине Зајечара, напустио СНС. Био је и члан Главног одбора. Мирковић, иначе познат по озбиљном криминалу у Зајечару, у свом опроштајном писму практично је запратио Вучићу да ће открити јавности како су он и Николић 2012. године исфабриковали аферу око фалсификованих изборних листића.

– Можемо да причамо и о томе како финансираш изборе, шта је истина око наводне крађе избора 2012. године, фамозне афере “Џак”, написаи је Мирковић у опроштајном писму.

Странку је недавно напустио и Вилибалд Ерић, посебни саветник у Министарству за културу и информисање. Био је такође члан Главног одбора. Ерић је у свом опроштајном писму написао да Вучићу “враћа све што му је дао”.

У истом маниру као и Ерић, Главни одбор СНС-а напустио је пре који дан и Игор Јакшић, човек за којег нико није знао све док на Фејсбуку није објавио своје опроштајно писмо и фотографију чланских картица.

– Враћам ти све оно што си ми дао и што имам од тебе, картице чланства и Главног одбора. Прими моју оставку на свим нивоима. И како нас народ каже “ћерацемо се још”, написао је Јакшић.

Доста вам је свима требало да схватити ко је Александар Вучић и шта је заправо Српска напредна странка. Грађани који ово сада читају нису у СНС-у и никада се нису ни упознали са Александром Вучићем, али су пре свих вас схватили ко је он и шта његова странка представља.

Подсетимо да је Вучић одложио страначке изборе за 21. маја. Како је рекао, ако СНС изгуби на ванредним парламентарним изборима, жели да чланству остави могућност да га склони са страначке функције.

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар