Почетна » Бизнисмен “осумњичен да је проневерио новац који је украден из цркве” изабран за заменика председника општине Гроцка

Бизнисмен “осумњичен да је проневерио новац који је украден из цркве” изабран за заменика председника општине Гроцка

од admin
0 коментар

 

Сада када су се после скоро пет месеци, смиловали да именују заменика на нелегалној седници скупштине, именован је Влашковић Дејан, чија је једина препорука кумовска веза са Гораном Пекарским, народним послаником СНС-а. Наставили су са старом праксом постављања “сумњивих” људи на јавне функције. Са два једноставна клика на интернету пронаћи ћете текст листа Данас у коме пише да је исто лице осумњичено да је у договору са благајником Архиепископије београдско-карловачке проневерио украдених 19 милиона динара, 896.000 евра, 40.000 америчких долара и 40.000 швајцарских франака. Њих двојица су осумњичени да су имали намеру да украдени новац „оперу“ и уложе у пекаре. Немамо информације о даљем току поступка.
ССП Гроцка пита Град Београд и председника Општине Гроцка, да ли после бившег председника Општине који се терети за тешка кривична дела, сада и заменику председника следи иста судбина? Да ли су Грочани или било ко, заслужили да на тако одговорном месту буде човек који се сумњичи да је проневерио средства Цркве? Има ли шта горе?

ОО Гроцка Странке слободе и правде

Можда ти се свиди

Оставите коментар