Почетна » ОВАЈ НАПРЕДЊАК ПОЗИВА НА ЛИНЧ?! Председник Гроцке у акцији „сузбијања“ Ђиласа

ОВАЈ НАПРЕДЊАК ПОЗИВА НА ЛИНЧ?! Председник Гроцке у акцији „сузбијања“ Ђиласа

од admin
0 коментар

Драгољуб Симоновић, председник напредњака и ГО Гроцка, отишао је поново корак даље у својој бахатости

Овај напредњак је на свом профилу друштвене мреже Фејсбук поставио фотографију лица за којег каже да се лажно представља да је напредњак, а у ствари ради за Ђиласа.  Симоновић је позвао народ да уколико виде ово лице пријаве га код ЊИХ!

-Лажно се преставља да је напредњак нуди 2000.дин по члану тражи податке а ради за Ђиласа. Обрађује ромску популацију. Обратити пажњу и пријавите га одмах код нас, написао је испод објављене фотографије Симоновић и позвао пријатеље да објаве сви, како би били упознати са овим случајем.

Фотографија са коментарима са профила Симоновића. Заштитили смо коментаторе као и лице..

За сада, ова објава Симоновића је подељена 39. пута. Иначе, Симоновићу ово није први пут да јавно таргетира људе. Прошле године је објавио и фотографију новинара Жиг Инфа, приказујући га у најгорем светлу. Такође овај напредњак врло често користи незаконита средства како би се обрачунао са неистомишљеницима. Искључење са водоводне, канализационе или електро мреже је нешто што се дешава у Гроцкој само ако сте неистомишљеник СНС-а.

Недавно је Симоновић на једном састанку у Гроцкој објавио све податке о присутном лицу као и податак да то лице није гласало. Откуд му тај податак, Симоновић никада није објаснио.

Да ли треба напоменути и да је Симоновића, Вучић сменио са места директора Железница Србије дајући му епитет „Бахати директор“. ? Тада се спомињало да ће се покренути и кривичне пријаве, међутим овај напредњак наставио је своју бахатост да примењује у ГО Гроцка.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар