Почетна » ОВАКО НАПРЕДЊАЦИ ПОНИЖАВАЈУ НАРОД: Сви станари да изађу да ПОДРЖЕ ПОСТАВЉАЊЕ ВРАТА, СКУП ОБАВЕЗАН, у потпису СНС!

ОВАКО НАПРЕДЊАЦИ ПОНИЖАВАЈУ НАРОД: Сви станари да изађу да ПОДРЖЕ ПОСТАВЉАЊЕ ВРАТА, СКУП ОБАВЕЗАН, у потпису СНС!

од admin
0 коментар

Јанко Веселиновић поставио је на свом Твитер налогу слику обавештења уз кратак опис: „Збогом памети“

Станари једне зграде у Младеновцу добили су нова улазна врата и поштанске сандучиће.

Свакидашња и веома честа ситуација пропраћена је, међутим једним необичним обавештењем.

Наиме на Твитеру налогу је освануло и обавештењ у коме стоји да је присуствовање скупу поводом постављања улазних врата и поштанских сандучића обавезно за све станаре. Даље се наводи да је то у циљу њихове зграде и да би иницијативу требало подржати с поштовањем испред. Обавештење потписује Српска напредна странка.

 

Чести су случајеви у којима се на основу страначке активности добијају најразличитије ствари. Тако се недавно на друштвеним мрежама појавио садржај поруке Драгане Церовић, једне од богиња СНС ботова, упућен осталим члановима странке, а реч је о ваучерима за летовање.

Наиме, она је поруком обавестила остале ботове да никако не каче слике са летовања, а посебно не из иностранства. Такође, онима који су добили ваучере за летовање у Грчкој, поручила је да јој се јаве како би убрзали испоруку.

 

Тешка животна ситуација, натерала је људе да нормалним, уобичајеним стварима придају велики значај. На тај начин власт добија прилику да својим поступцима свакодневно понижава народ.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар