Почетна » ОВО МИ ПЛАЋАМО: Вељина посланица повела фамилију на службени пут!

ОВО МИ ПЛАЋАМО: Вељина посланица повела фамилију на службени пут!

од admin
0 коментар

Група од око 60 парламентараца и запослених у Скупштини дебело је уживала два дана у луксузном хотелу „Извор“ у Аранђеловцу, где су „учили да буду посланици“, а само мали број њих се осмелио да се бућне у базен и џакузи, јер их је лидер Двери Бошко Обрадовић упозорио да је ту наша екипа.

Међу одважнима који су ипак уживали у чарима хотела је потпредседница и посланица НС Дубравка Филиповски, која је на службени пут повела целу породицу – мужа и двоје деце.

Нарадили се… Посланици из џакузија скакали у базен

Подсетимо, како је Курир први писао, парламентарци су у Аранђеловцу, у најскупљем хотелу с пет звездица, имали дводневну обуку за нове посланике. Наша екипа је помно пратила шта посланици раде на тој „екскурзији“, па смо тако снимили и њихову кукњаву што „не смеју да иду у спа и да се купају јер су у хотелу новинари“.

Један од њих се пожалио да ће „сви да му се смеју кад својима у Београду каже да је био у Аранђеловцу, а да се није окупао“.

У скупштинској екипи био је и државни ревизор Радослав Сретеновић, који се похвалио Верољубу Арсићу из СНС да су пили добро вино.
– Штета што ниси дошао синоћ, било је добро вино – рекао је он Арсићу.
– Чујем ти у гласу, зато и нисам дошао – одговорио му је Арсић.

Од птице млеко… Јадранка Јовановић

Иначе, посланици су толико навалили на храну са шведског стола да је после њих остала пустош. То је забележила и наша екипа, за коју, после „стампеда“ изгладнелих парламентараца, скоро да није остало ништа…

Таманила воћке
ЧОМИЋКА СЕ БАЦИЛА НА ДИЈЕТУ

Посланица ДС Гордана Чомић жицкала је превоз од Београда до Новог Сада како не би морала да иде возом кући, с обзиром на то да је до Аранђеловца, као и већина осталих колега, дошла аутобусом. Она је углавном јела воће јер је вероватно на неком специјалном режиму исхране, с обзиром на то да је приметно смршала.

Није џаба бивши муфтија
ЗУКОРЛИЋА ПРАТИЛА ГОРИЛА

Бивши муфтија Муамер Зукорлић није се смочио у базену, али је зато уживао у ресторану. Он је повео и обезбеђење – момак с торбицом га је пратио у стопу, чак му је и приносио храну и прибор за јело. Зукорлић је јуче ујутро закаснио на предавање, пошто је у разговору с потпредседницом СНС Маријом Обрадовић провео више од пола сата. А њу нису занимали други говорници, па је остала у ресторану да сачека своје време за излагање.

 

Јелена Спасић, Курир

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар