Почетна » ОВО СЕ НЕ ЗНА ВИШЕ КО СКИМ?! Тајни састанак код Блаже?

ОВО СЕ НЕ ЗНА ВИШЕ КО СКИМ?! Тајни састанак код Блаже?

од admin
0 коментар
 
Из џипа су изашли Дејан Влашковић и Горан Пекарски. Раније је примећено да је  Блажо Стојановић, један од власника АМД- у згради савеза. Такође је примећено да је код њега у канцеларији светло било упаљено, где су се запутили Влашковић и Пекарски.
 
Подсетимо се, након што је ухапшен председник Гроцке, Драгољуб Симоновић на место председника напредњака у Гроцкој шушка се да ће доћи Влашковић или Пекарски. Такође, постоји теоретска могућност да Пекарски буде и председник ГО Гроцка, о чему је Жиг Инфо раније писао. Тајни састанци Пекарског, Влашковића са појединцима су нешто што је веома честа појава у претходном периоду.
 
Блажо Стојановић је председник УГ „Наш човек“ и био је у каолицији са СНС-ом формално од 2012-2016. године. Тек негде пред почетак 2016. године СНС Гроцка обавестила је јавност да је престала сарадња са Блажом Стојановићем. Та сарадња је, иначе, престала много пре куповином одборника из групе грађана Наш човек, када Блажо Стојановић остаје без одборничке групе (са три пада на два одборника).
 
ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар