Почетна » Пала крв у министарству финансија: Севале песнице, службенице се гребале и чупале!

Пала крв у министарству финансија: Севале песнице, службенице се гребале и чупале!

од admin
0 коментар

Препирка између двеју службеница Министарства финансија јуче је прерасла у жесток физички окршај чупањем, гребањем, песничењем, а у целој фрци осим крвавих лица и унакажених фризура, покиданих и испрсканих блуза, страдала је и једна саксија.

– Ф. Т. (60) и М. Ф (38) већ дуже време седе једна поред друге, а осим њих двеју у канцеларији је још шест службеника. Иначе, од како се у зграду Министарства финансија у улици Кнеза Милоша уселило и Министарство привреде, Финансије су скучене у мањем простору, па људи раде малтене без ваздуха у канцеларијама, што само по себи ствара напетост.

фото: Panoramio.com

Последњих данастрес је додатно појачан пошто је премијер све нас утегао, тражи од министра Душана Вујовића резултате пред експозе који спрема, па се предмети раде ужурбано и под великим притиском – прича један саговорник.
Дотуче између Ф. Т. и М. Ф. дошло је управо после свађе у вези са једним предметом, мада су претходно већ биле захладиле односе због саксије са цвећем, коју је М. Ф. наводно померила док је Ф. Т. била на одмору.
Цело јутро су се боцкале, а када је кренула свађа, прво су пале тешке речи, а онда је дошло и до физичког обрачуна – открива саговорник који је добро упућен у тај инцидент, који се одиграо јуче у канцеларији тик поред кабинета министра финансија Душана Вујовића.

– Не зна се ко је први замахнуо, али дебљи крај је изгледа извукла млађа службеница, која је са изгребаним лицем и подливима после туче потражила помоћ у Ургентном центру. И саксија у вези са којом су се споречкале је у тучи разбијена – преноси саговорник и открива да је цела зграда министарства одјекивала од вриске двеју закрвљених службеница.
– М. је очигледно нечим испровоцирала Ф. пошто она никада, за неколико деценија колико ради код нас, није направила сличан инцидент. Али сад је просто побеснела. Викала је, чупала М, гребала је по лицу, а ни она њој није остала дужна. Дохватиле су и флашу са водом која је била на столу, па су биле и мокре. Колеге су једва успеле да их раздвоје. М. је одмах после туче спаковала своје ствари и отишла на преглед у Ургентни центар, док је Ф. остала да ради. Министар ће вероватно наложити да се спроведе дисциплински поступак и да се казне учеснице у инциденту – сведочи извор. Он открива и да министар Вујовић није знао за инцидент пошто је у време када се он одиграо био на седници Владе, у згради која је само педесетак метара удаљена од његовог кабинета.

 

 

(Еспресо/Ало)

Можда ти се свиди

Оставите коментар