Почетна » ПАРАДОКС: Вучићев кум кривичном пријавом против Савета за борбу против корупције

ПАРАДОКС: Вучићев кум кривичном пријавом против Савета за борбу против корупције

од admin
0 коментар

Вучићев кум Никола Петровић одлучио је да се обрачуна са члановима Савета за борбу против корупције због објављивања податка да он живи у државној вили.

Одговарајући на наводе Мирославе Миленовић, чланице Савета за борбу против корупције, да је ненајављен упао у просторије Савета после објављивања извештаја о ДИПОС-у, Вучићев кум Никола Петровић рекао је да је поднео кривичну пријаву против потпредседника Савета Мирослава Милићевића.

– Госпођу Миленовић не познајем, никада је нисам видео. Нисам упао у просторије Савета, него сам се телефоном уредно најавио. Мислим да није у реду да се у том извештају наводи тачна адреса на којој живим и да моја малолетна деца због тога имају непријатности. У Савету су ми рекли да им то није била намера, али поднео сам кривичну пријаву против тог Милићевића који је потписао извештај. Иначе кирију уредно плаћам, навео је Вучићев кум у допису ТВ Б92.

Парадокслано је то што Савет за борбу против корупције није поднео кривичну пријаву против Вучићевог кума, већ Вучићев кум подноси кривичне пријаве против људи који се боре против корупције.

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар