Почетна » Павловић (Народна странка): Директор Инфостана уцењује запослене да гласају за СНС

Павловић (Народна странка): Директор Инфостана уцењује запослене да гласају за СНС

од admin
0 коментар

 

„Директор ’Инфостана’ Горан Дмитровић наложио је руководиоцима тог предузећа да сваки запослени као услов за продужетак радног односа мора да обезбеди 120 сигурних гласова за изборну листу СНС на београдским изборима, најављеним за 3. април. Запослени који обезбеди 120 сигурних гласова као обећање добија повећање личног коефицијента за обрачун плате за 0,25 одсто уз могућност пријема у стални радни однос“, рекао је Павловић.

Павловић је истакао да се исти модел притисака и уцена примењује и у ЈКП „Београдске електране“.

„Тако су председник Србије Александар Вучић и његова фирма СНС већ почели да краду предстојеће изборе и прекрајају изборну вољу грађана, првенствено у Београду“, додао је Павловић.

Павловић је истакао да руководство „Инфостана“ и Дмитровић уценама и притисцима чине кривично дело и да ће због тога сигурно одговарати.

„Београђани ће 3. априла својим гласовима сменити СНС са власти у Београду, а тада ће због крађе избора и притисака на запослене одговарати и Дмитровић и његови налогодавци и СНС-а“, рекао је Павловић.

Павловић је позвао грађане и запослене да се одупру притисцима СНС-а и његових директора да на изборима гласају слободно и по својој вољи.

Позивамо све који су изложени оваквим уценама и притисцима да се за бесплатну правну помоћ јаве Народној канцеларији Народне странке на мејл пријави prijavi@narodnakancelarija.com, закључио је Павловић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар