Почетна » ПЕКАРСКИ ПОДРЖАВА ИЛИЋА Ја се слажем са оним што је председник рекао!

ПЕКАРСКИ ПОДРЖАВА ИЛИЋА Ја се слажем са оним што је председник рекао!

од admin
0 коментар

Потпредседница Нове Србије Дубравка Филиповска напустила је странку због, како је навела, неслагања са политиком председника НС-а Велимира Илића.

Странка тражи да врати посланички мандат, а Илић каже да је она то урадила зато што је он напао СНС и да је то добро, да се ствари рашчисте. У посланичком клубу НС-а, међутим, нису јединствени о овом питању – једни жале због одласка Филиповске и осуђују Илићев напад на напредњаке, а други га подржавају, јер је „потпуно у праву”. Сви тврде да се НС неће поцепати.

Горан Пекарски, бивши председник СГО Гроцка који је и председник ГРО НОве Србије, изјавио је за „Политику“ да апсолутно подржава председника Вељу Илића као и да су његове изјаве тачне.

Сви знамо шта је ко говорио на председништву и ја се слажем са оним што је председник рекао, не видим шта је то што је он рекао на ТВ Шабац могло да увреди Филиповску. Председник има свој начин изражавања, али изнео је оно што је тачно. Оно што се договори мора да се испоштује. Можда је Вељина реакција некад енергичнија, можда се некоме не свиђа његова дикција, али подржавам суштину онога што је рекао, његова реакција није спорна. Не знам шта је Дубравкин мотив, нити желим то да коментаришем, све најбоље јој желим, где год да оде и чиме год се буде бавила, истако је Пекарски за Политику.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар