Почетна » ПЕРВЕРЗНА РУСКА ПОДМЕТАЧИНА Нашминкане Заветнице на штиклама маме русофиле

ПЕРВЕРЗНА РУСКА ПОДМЕТАЧИНА Нашминкане Заветнице на штиклама маме русофиле

од admin
0 коментар

Одакле су испливали Заветници, ко их финансира и да ли имају некакав политички програм поред мантре “Русија, Русија, Русија”, никоме није јасно. Међутим, неколико ствари је врло јасно на први поглед.

Носилац листе “Заветници” на предстојећим изборима је извесна Милица Ђорђевић. Никоме није јасно из које рупе је искочила Милица Заветница и ко јој је газда.

Међутим, недавно гостовање Милице Заветнице у Кажипрсту на ТВ “Б92” доказе је да су Заветници без икаквог политичког програма типична подвала руских пропагандиста.

Газде Заветника ставили су на чело листе девојку која зна на адекватан начин самостално да укомбинује боје одевне комбинације и да као папагај изрецитује наређење газда, без икакве додатне употребе можданих вијуга.

Гостовање Милице Заветнице код Сузане Трнинић било је крајње комично. Милица Заветница није имала конкретан одговор на питање да ли Заветници имају економски програм.

Није знала Милица Заветница како да одговори на питање о непостојећем економском програму Заветника, па је као папагај изрецитовала унапред набубане хвалоспеве о Русији.

Милици Заветници је у једном тренутку пало на памет да постоје земље БРИЦС-а (Бразил, Русија, Индија Кина, Јужна Африка) које су, како је рекла, отворене за сарадњу, а не захтевају угрожавање територијалног суверенитета Србије.

Међутим, поставља се питање ко је икада звао Србију у БРИЦС? Није знала Милица Заветница шта да изрецитује на питање о економији пошто јој газде нису написале одговор.

Милица Заветница није знала ни да каже како финансира предизборне активности листе која носи њено име, а ни како су за пар дана муњевитом брзином прикупили више од 11.000 потписа.

Ништа друго Милица Заветница није набубала напамет, осим рецитације о Русији.

 

Економски програм Заветника је нула, социјални програм не постоји, спољно-политички програм је Русија, план за развоје индустрије ни не знају шта је, политика запошљавања је непознаница, али су зато празне рецитације о Русији Заветницима пуна десетка.

Милица Заветница је типичан пример средњошколке која је имала све петице због добре меморије, а уједно није била штреберка јер је носила најскупље бундице, торбице, ципелице и маникире.

Милица Заветница у жалости пали свеће

Зашто се баш дотерана Милица Заветница са добром меморијом налази на челу екстремне десничарске листе? Миличине газде воде се логиком да ће више “патриота” првући једна лепо обучена девојка, него неки ћелави “Србенда” у тренџи и фалш “максерицама” које је купио на пијаци.

Друго, Милица је атрактивна, има одличну папагајску меморију, добро рецитује и не исказује сопствено мишљење. Савршен прототип марионете.

На протесту Независног синдиката српске полиције

Речи Милице Заветнице не носе апсолутно никакаву тежину, иако се труди да гласноћом успостави ауторитет. Њени крештави говори личе и звуче на компилацију највећих певачких промашаја на аудицијама за “Звезде Гранда”.

 

Руски пропагандисти одлично су искористили нагоне пунокрвних патриота жељних Русије, па су на чело промотивних активности поставили само дотеране атрактивне девојке, док ћелави русофили глуме позадинске украсе.

Руски пропагандисти гурају атрактивне девојке истог калупа пред камере, док иза камера чуче матори интересни руски пропагандисти изгубљени у 21. веку на које нико не обраћа пажњу.

Ко је приметио маторце око Јелене Заветнице?

Одлично осмишљена психолошка диверзија. Шта је ове девојке натерално да се компромитују на овакав начин остаје велика мистерија.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар