Почетна » ПЕСМА О ПРЕМИЈЕРУ ЈОЈ ДОШЛА ГЛАВЕ Марија Максима остала без куће због Вучића!

ПЕСМА О ПРЕМИЈЕРУ ЈОЈ ДОШЛА ГЛАВЕ Марија Максима остала без куће због Вучића!

од admin
0 коментар

Марија Мићић, познатија као Марија Максима, остала је без наследства због песме „Вучић Александар“ која ју је преко ноћи прославила.

Марија Максима која је постала популарна када се на интернету појавила њена песма „Вучић Александар“ остаће без наследства.
Након што је поставила песму на ЈуТјуб Марији су почели проблеми у браку и муж јој је забранио да излази из куће, а сада је и Вида Мићић, тетка њеног мужа, одлучила да је изопшти из тестамента.

– Због овога што је урадила, нема више тестамента! Кућу сам им оставила да ме њих двоје гледају за живота. Синовцу Горану све остављам, а њој ништа. Нека иде да тражи од оца. Она је то урадила без сагласности мужа и он се наљутио. Јесте му родила троје дивне деце, али ко је навео да тако нешто објави, неће да каже, бесна је тетка Вида.

Она за „Курир“ каже да верује да је Марија снимила песму на наговор сестре која је чланица Српске напредне странке.

– Она је због нашег капитала навела да сними то, да се освети. Због љубоморе, каже тетка Вида која додаје да се умало није шлогирала када је чула за Маријину песму.

– Па она је певала док је мени муж лежао у болници, а тај видео још и поставила када смо му давали четрдесет дана. Знам да моја снајка воли Вучића и не верујем да га је увредила, али ту срамоту није смела да нам уради и да нас обрука. То није смела да уради. Она је морала да има сагласност Вучићевог човека. Шта ће она, не зна ни да прича а кречи док пева, каже Вида Мићић.

Она тврди да је њен синовац Горан склонио Марију и децу док се „прашина не слегне“.

Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар