Почетна » ПИТАЛИ СМО ВАС КО ЈЕ ЈАЧИ ЂИНЂИЋ ИЛИ МИЛОШЕВИЋ? Ево шта су Срби рекли ко је за њих БОГ. Слажете ли се с њима?

ПИТАЛИ СМО ВАС КО ЈЕ ЈАЧИ ЂИНЂИЋ ИЛИ МИЛОШЕВИЋ? Ево шта су Срби рекли ко је за њих БОГ. Слажете ли се с њима?

од admin
0 коментар

Подела на „милошевићевце“ и „ђинђићевце“ одувек је била јака у Србији, а ево шта су читаоци нашег портала рекли – КО ЈЕ ЈАЧИ ЂИНЂИЋ ИЛИ МИЛОШЕВИЋ?

Срби су дефинитивно мајстори за поделе, а једно од питања где се вечито сукобљавају мишљења је и КО ЈЕ ЈАЧИ, СЛОБА ИЛИ ЂИНЂИЋ? Још од деведесетих година Србија је била поларисана на “демократе” и “социјалисте” (бивше комунисте), те тако и данас можемо чути ставове по којима Милошевић не би изгубио изборе да је Ђинђић на њих самостално изашао, а не у коалицији, као и оне да би убијени премијер Србије “потукао” лидера СПС-а сам и да му нико није требао! Мишљења су дакле подељења, а ево шта су читаоци нашег портала рекли КО ЈЕ ЈАЧИ!

Зоран Ђинђић или Слободан Милошевић? Питање око ког су се људи у Србији одувек делили, а није тешко пронаћи и примере да су се поједини посвађали, потукли, па чак и потезали оружје како би њихово мишљење у овој расправи тријумфовало.

Foto: sense-agency.com, Profimedia

У анкети Телеграфа, читаоци нашег портала имали су прилику да искажу свој став – једним кликом.

На питање: “Да ли је Ђинђић заиста био јачи од Милошевића?” слободном вољом одговорило је 10.430 људи, ево шта су одговорили:

Foto: Telegraf.rs

71,20 одсто њих одговорило је – ЈЕСТЕ, ПОБЕДИО БИ ГА И БЕЗ ДОС-а! 27,05 анкетираних рекло је – НИЈЕ, УВЕК ЈЕ ОД ЊЕГА ГУБИО ИЗБОРЕ, док је свега 1,75 одсто одговорило, кликнуло на – КО СУ МИЛОШЕВИЋ И ЂИНЂИЋ?

Телеграф.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар