Почетна » ПОБЕДИЛИ НАПРЕДЊАКЕ? СРС у Гроцкој скупила више потписа него СНС

ПОБЕДИЛИ НАПРЕДЊАКЕ? СРС у Гроцкој скупила више потписа него СНС

од admin
0 коментар

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ изјавио је пре два дана да је акција прикупљања потписа за његову председничку кандидатуру кренула веома успешно у свим општинама где није било компликација са ангажовањем нотара.

Он је истакао да у многим општинама није било могуће заказати овере код нотара пре уторка или среде, али да је уверен да ће српски радикали већ до понедељка успети да сакупе довољан број потписа.

У току јучерашњег дана, ОО СРС-а Гроцка прикупљао је потписе на територији општине. Према њиховом саоптштењу, испуњена је дупло већа квота него што је опредељена за подручје Гроцке, тачније 724 потписа.

-Ми не користимо општинске просторије, општинске компјутере и опрему, немамо плаћене раднике који попуњавају обрасце, немамо јавна предузећа да претимо отказима ако не потпишу за нашег кандидата, не дајемо људима лажну наду и нереална обећања у замену за потпис, код нас нотар долази кад може, а не кад мора.

Наш је сваки потпис добровољан, наша кампања је скромна, искрена, реална, ми радимо за наш народ, нама је Србија све што имамо. Испунили смо квоту дупло више него што је одређено за општински одбор Гроцке и сакупили 724 потписа. Мада то никада и није био проблем што се тиче радикалне странке, али ми имамо много других ствари са којима се поносимо и истичемо , па зато и не стављамо то у први ред, наводи се између осталога у саопштењу Инфо службе СРС-а Гроцка.

 

Подсетимо се, владајућа коалиција у Гроцкој је недавно обелоданила да је за кандидатуру Александра Вучића прикупила нешто више од 600 потписа.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар