Почетна » АПЛАУДИРАЛИ СУ МУ И ДАЛИ ПОДРШКУ, ЗАВРШИО ЈЕ У ПРИТВОРУ АЛИ ГА СЕ И ДАЉЕ НЕ ОДРИЧУ, ипак постоје ИЗУЗЕЦИ! (ВИДЕО)

АПЛАУДИРАЛИ СУ МУ И ДАЛИ ПОДРШКУ, ЗАВРШИО ЈЕ У ПРИТВОРУ АЛИ ГА СЕ И ДАЉЕ НЕ ОДРИЧУ, ипак постоје ИЗУЗЕЦИ! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Половином месеца јануара, грочански напредњаци одржали су седницу тако што су напочету исте подржали Драгољуба Симоновића у наводној медијској хајци која се води против њега. Након чега је уследио громки аплауз свих присутних у сали.

„Поштовани председниче, дозволите ми да пре него што пређемо на официјални део данашњег састанка, да у име наших уважених чланова и у своје лично име због медијске хајке којој сте Ви и Ваша породица изложени последњих дана једним јаким аплаузом покажемо да смо уз вас и да вам се још једном захвалимо за све што чините како би наша општина била боље место за живот., истакла је на почетку те седнице Јасмина Мандић након чега је уследио аплауз.

 

За њом је изашао Драгољуб Симоновић и уводној речи, између осталога рекао да је он жртва некаквих снага које делују против њега.

– „Ја нећу да се браним од хајке која је замишљена као омча око мог врата. Међутим, ситуација се баш не развија како су неке снаге то испланирале. Тај човек не заслужује нашу пажњу, он је једна минорна личност, бивши шверцер нафте и то ће истрага и показати. Он је изабран да изведе задатак који је извео, а да ли је он својевољно учествовао у томе или не, не желим да коментаришем. Видећемо ко стоји иза свега тога, отом потом.“ – истакао је тада Симоновић.

 

Симоновић је, иначе, и раније познат по разним обећањима које није испуњавао. И тада је грочански одбор напредњака заборавио кључну чињеницу да је Симоновић обећа дан након паљења куће нашег новинара Јовановића, да ће општина помоћи у санирању последица а да помоћ није стигла иако се Симоновић немушто бранио да он није крив.

Недуго после ове седнице ОО СНС-а Гроцка, тачније 25- јануара у поподневним сатима, Драгољуб Симоновић је ухапшен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића. Од тог тренутка настаје мук у грочанском одбору напредњака. Међутим, осим чињенице да од тог тренутка долази до борбе између кланова у редовима напредњака око преузимања грочанског одбора, ограђивање од дела Драгољуба Симоновића, од оних који су му дали подршку није дошло.

БОРБА У РЕДОВИМА ГРОЧАНСКИХ НАПРЕДЊАКА ОКО ФУНКЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА- више ОВДЕ

И уместо да се бар ограде од  Симоновића, након што информацију о његовим делима читавој јавности представио лично Александар Вучић, напредњаци у Гроцкој, односно исти они што су дали таквој особи подршку кренулу су у избегавање медија. Готово сви, осим дела представника оних за које се шушка да ће бити на месту председника Општинског одбора напредњака у Гроцкој. 

Наиме након што је за Жиг Инфо изјаву дао Рики Лугоњић, који је за Дејана Влашковића, за место председника ОО СНС-а у Гроцкој рекао све у позитивном тону, они који су дали подршку Симоновићу одлучили су на хитном састанку да се никако не дају изјаве за медије поготово не за Жиг Инфо. Према нашим информацијама, Рики Лугоњић је добио жестоке критике од стране Стефана Дилберовића (Симоновићева десна рука) због изјаве нашем порталу.

О ДЕЈАНУ ВЛАШКОВИЋУ И ИЗЈАВИ РИКИ ЛУГОЊИЋА, више ОВДЕ

Ипак. изјаву за Жиг Инфо након тог састанка дао је народни посланик Горан Пекарски, који је изјавио да су се у Гроцкој десили немили догађаји али да о томе ко ће бити нови председник странке у Гроцкој ипак треба да се одлучи на вишем нивоу.

ИЗЈАВА ГОРАНА ПЕКАРСКОГ ЗА ЖИГ ИНФО- ОВДЕ

Међу грочанским напредњацима и данас је статус кво. Има оних који и даље мисле да је око Симоновића све фарса, да ће се он вратити из притвора и да ће и даље водити одбор у Гроцкој. Такође и даље траје борба више кланова око тога ко ће доћи на Симоновићево место. Највећа трагедија је што се за то место боре и они који су Симоновићу дали подршку у, како су навели, медијској хајци која се води против њега, а након што је време показало сушту супротност њега се ипак нису одрекли.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар