Почетна » Покрет „Ћале ово је за тебе“: Комични фингирани обрачуни Чанка, Оџића и министарке Чомић са СНС функционерима.

Покрет „Ћале ово је за тебе“: Комични фингирани обрачуни Чанка, Оџића и министарке Чомић са СНС функционерима.

од admin
0 коментар

 

Наиме, као главни протагонисти ове приче појављују се Ненад Чанак, Александар Оџић и Гордана Чомић.
Оно што је заједничко за све три горе наведене особе јесте да су они верни послушници Александара Вучића и да без његове дозволе нису власни да се укључе у било коју озбиљнију тему.

Ненад Чанак је коалициони партнер СНС-а у Новом Саду и редован гост режимских емисија на којима се на најгрубљи и најприземнији начин вређа опозиција.
Александар Оџић, председник Војвођанске партије, човек који је годинама на платном списку јавних предузећа којима управља СНС, конкретно од 2014. године налази се у ЈВП „Воде Војводине“.
Стога су нам комични фингирани обрачуни Чанка, Оџића и министарке Чомић са СНС функционерима.

Једина намера режима је да замајава грађане, тиме што ће се поставити у улогу браниоца Срба и српства у Војводини, и док са друге стране води губитничку политику на Космету, као и док се не оглашава поводом напада на Србе на Косову и Метохији. На овој, за део грађана Србије врло битној теми, а то је национални идентитет, пред изборе који се ближе, жели да хомогенизује бирачко тело које је национално опредељено, и да тако сакрије чињеницу да је њихова борба за националне интересе само пуки јефтин популизам. Али тај јефтин популизам се по последицама у прошлости показао као много скуп.
Такође, режим овом, али и не само овом, темом жели да пажњу грађана склони са приче о повезаности државе и мафије тако што ће у наредном периоду разне режимске квази патриоте на националним фреквенцијама се расправљати и дизати буку око овог Чомићкиног предлога.
На попису, по Уставу и законима, свако има право да се изјасни онако како се осећа, па било то Југословен, Војвођанин, Шумадинац, Еским или Марсовац.
Зато позивамо режим да престане да се игра са националним осећањима грађана Србије и да их тако, зарад одржања своје власти, додатно поларизује и прави непријатеља тамо где непријатеља нема.

Покрет „Ћале ово је за тебе“

Можда ти се свиди

Оставите коментар