Почетна » Покрет СРЦЕ: НАПАДНУТЕ просторије ГрО СРЦЕ

Покрет СРЦЕ: НАПАДНУТЕ просторије ГрО СРЦЕ

од Други Пишу
0 коментар

Поштовани суграђани, овим путем вас обавештавамо да су у току ноћи нападнуте просторије Градског одбора нашег покрета. Одваљен је метални сталак са јарболима и заставама и том приликом је једна застава са јарболом украдена.

Симптоматично је то што је нашу јучерашњу акцију испред ОТП банке на градском шеталисту морала да обезбеђује полиција чије су повећано присуство приметили пролазници.

Покрет СРЦЕ је 21.02.2023. добио дозволу за постављање промотивног штанда, да бисмо од стране полиције у петак, 24.02.2023. око 11 часова били обавештени да је дан касније СНС-у, у исто време и на истом месту одобрен скуп, те да би због безбедности било добро да нас штанд померимо.

Наравно да то нисмо учинили и да се нисмо уплашили. За почетак постављамо питање ПУ у Врању, како је могуће да су дан касније одобрили на истом месту и у исто време скуп ГрО СНС-а???

Ако је неко желео да нам овим путем и јуче и данас пошаље поруку, да зна да смо је примили и да нас није уплашила, напротив, још више нас је уверила да смо на правом путу. Истражним органима остављамо да ураде свој део посла и да у најкраћем могућем року понађу евентуалне починиоце, и још битније, налогодавце овог хулиганства.

Можда ти се свиди

Оставите коментар