Почетна » У Новом Саду покушали да окаче транспарент „Вучић је диктатор“ на мосту, полиција их спречила

У Новом Саду покушали да окаче транспарент „Вучић је диктатор“ на мосту, полиција их спречила

од admin
0 коментар

На транспаренту је на енглеском језику било написано „Vucic is a dictator“, а омладинци опозиционе партије су поруку качили у моменту када је велики број посетилаца прелазио мост на путу ка Петроварадинској тврђави и Еxит фестивалу, пише портал 021.

Како се може видети у снимцима који су уживо преносили дешавања на мосту, са активистима ССП-а у једном моменту је разговарао и начелник Полицијске управе у Новом Саду Слободан Малешић, али су у расправи углавном били са припадницима Комуналне милиције.

Активисти нису успели да окаче транспарент, иако је у једном моменту део био привезан за ограду моста.

„Дошли смо са транспарентом дугачким 40 метара који каже да је Вучић диктатор. Прво се појавила БИА да нам каже да то не можемо да урадимо и затим су магично нестали. После БИА дошла су три аутомобила комуналне полиције, а после та три аутомобила дошао је и начелник Полицијске управе Нови Сад. У току дана су сат времена држали наше саборце, јер су им видели транспарент у гепеку. Прошло је годину дана од протеста, тукли су нас по улици, бацали су сузавац на младост ове земље, зато смо хтели данас да пошаљемо поруку у цели свет да је Вучић диктатор“, рекао је члан ССП Брајан Брковић, који је на свом профилу емитовао дешавања са моста.

 

Портал 021

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар