Почетна » Чучко некад о СНС: Грчић је страшило из печењаре (ВИДЕО)

Чучко некад о СНС: Грчић је страшило из печењаре (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 

Позиција и привилегије наводе људе на разноразне ствари, а то се може видети и на примеру Чучковића који је некада најоштрије критиковао садашњу власт, а затим прешао, нигде другде, него у СНС.

– Желим овде да заокружимо могућност да млади људи не бирају партијске књижице, него да имају могућност да имају радне књижице – рекао је давне 2014. године Чучковић на митингу Уједињених региона Србије.

Он је, међутим, на позицију члана Управног одбора ЈАТ-а дошао са 27 година, а када је упитан да ли мисли да је то нормално и које су то компетенције које је имао да би на ово место дошао, Чучковић је ноншалантно одговорио да је имао искуство од три године управо „у Управном одбору ЈАТ-а“, где је радио „даноноћно“.

Посебан пик од људи из гарнитуре СНС-а, Чучковић је имао на директора ЕПС-а Милорада Грчића, са којим се често налазио у вербалним окршајима.

– И толико вас волим, да када бих морао да бирам да са вама умрем, или да живим са страшилима из печењаре, бирам да умрем. И када каже Грчић да сам ја лажни председник, о томе ћете одлучити ви, а не он. Зато што они воле да им се људи улизују, да их моле, да клече. Србија никад ни пред ким није клечала, па неће ни пред њима – говорио је Чучковић док је још увек био члан Г17 плус.

А онда је Чучко своје идеале и обећања народу заменио за позицију у СНС-у и политичку функцију. Тако је 2015. цела посланичка група предвођена Чучковићем прешла у СНС.

– Те тешке околности које су задесиле Обреновац показују на који начин се СНС понаша када су такве ситуације у питању. Захваљујући председнику Владе господину Александру Вучићу, један државнички однос са истанчаним осећајем за сваку улицу и породицу у Обреновцу – хвалио је након поплава у Обреновцу државни врх Чучковић.

И тако је Чучковић од критичара власти који је говорио „уместо Вучка бирам Чучка“, постао један од оних који клече пред режимом.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар