Почетна » Ј….. Продали су Тому Мону, тунел још није завршен

Ј….. Продали су Тому Мону, тунел још није завршен

од admin
0 коментар

 

– Отказао сам три састанка због вас. Ко је вама дао право да померате рокове? Причали смо 15. априла последњи пут кад смо се видели. То мислим и на вас и на Кинезе. Је л’ тако? Директоре, приђите мало ближе. Јесмо ли тако причали? Где је Јоцић? Јесмо ли причали да 15. априла морају да буду завршени сви радови – љутитим тоном говорио је Момировић.

Дошао је и тај чувени 15. април, а тунел још увек није завршен, или се барем нико из министарства или надлежан тиме није похвалио. Изгледа да су Тому Мону ипак продали оне на које је највише рачунао.

 

– Ко је померио рок? Људи, немојте да дајете себи за право да ви растежете рокове. Нисте ви државни врх, нисте ви уговорили ове послове! Ви сте овде да радите, добро сте плаћени! Молим вас, до 15. априла! Директоре, немојте да ме разочаравате – рекао је тада Момировић Дробњаку.

Упркос свим псовкама и оштром ставу, Тома Мона није испунио свој циљ и рок за тунел је, по свему судећи, пробијен. Није помогло изгледа ни то што се нудио Момировић да сам постави сијалице у тунелу, а ово забушавање на радовима сигурно неће проћи незапажено ни код врховног шефа. Ово је ипак други званични пенал.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар