Почетна » Замаскирали кућу цирадом, да не квари Вучићев спот (ФОТО)

Замаскирали кућу цирадом, да не квари Вучићев спот (ФОТО)

од admin
0 коментар

 

– И Потемкин плаче за Вучићем! Сутра иде у Прибој да „отвори“ већ отворену фабрику која месецима ради и један приватни хотел. Наводно га је власник то јако молио. А ненаводно су онда замаскирали цирадом другу кућу на 20м од хотела, да не поквари Вучићев спот! И полиграф – написала је синоћ Мариника Тепић на Твитеру, објавивши фотографије маскирања.

Ово није први пут да се режим служи маскирањем фасада како би сакрили чињеницу да у Србији све пропада, па и фасаде на кућама. Тако су и у Врању поставили платно на зид зграде старог хотела поред позоришта, које је причвршћено канапом како се не би видело стање зграде.

Као што се у комедији „Диктатор“ Северна Кореја служи пластичним воћем и поврћем не би ли сакрила чињеница да је народ гладан, тако се Вучићево деветогодишње филмско остварење служи цирадама и тапетама не би ли сакрило стварно тање економског тигра Балкана. Једина разлика је у нијансама жанра, „Диктатор“ је комедија, а филм који нам Српска напредна странка сервира све ове године је трагикомедија.

Р. Ћ.    Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар