Почетна » Бакарец оптужио и покојног новинара да „напада“ Вучића!

Бакарец оптужио и покојног новинара да „напада“ Вучића!

од admin
0 коментар

 

– У чему се састоји „кривица“ председника Вучића, његове супруге Тамаре, његове деце, Вукана, Милице и Данила, његових родитеља и његовог брата? Због чега су Вучић и његова породица криви ђиласовским медијима и странкама? Криви су због тога што постоје! Нема друге кривице – написао је Бакарец на Твитеру, објавивши слике „нападача“ и логотипе медија и странака с којима их он повезује.

Због непресушне потребе да буде примећен и релевантан, Бакарец констатно напада медије и опозицију, а у својим нападима најмање барата чињеницама. Стога би требало неко да јави Небојши Бакарецу да је новинар недељника „Време“ Драгослав Жарковић, кога дотични оптужује да напада председника Вучића и његову породицу, преминуо у фебруару прошле године. Изгледа да то Бакарецу није битно, јер је једино важно да се „одбрани“ председника, чак и од упокојених људи.

Бакарец очигледно није упућен да новинар Слободан Георгијев није у БИРН-у већ годину дана, иако га Бакарец повезује са поменутом медијском редакцијом.

Такође, неспорна је чињеница да је Драган Ђилас продао Дирецт Медиа још 2014. године, те се не може повезивати са дотичном компанијом.

Осим тога, поставља се питање зашто на фотографији медија и странака које је оптужио да нападају председника Србије и његову породицу нема „љотићевца“ Бошка Обрадовића, а ни Саше Радуловића? Или они више нису опозиција?

Толико лажи је у последње врмее изнео народни посланик СНС Небојша Бакарец, да истину не би умео да препозна све и да му стоји испред носа…

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар