Почетна » РАТ СНС-СПС Напредњаци оптужили Тончева да је уништио Сурдулицу

РАТ СНС-СПС Напредњаци оптужили Тончева да је уништио Сурдулицу

од admin
0 коментар

 

Гостујући на ТВ Хепи, Тончев је истакао како локални, односно сурдулички СНС није хтео са социјалистима.

– Код нас локални СНС није хтео са нама, имали смо две листе. Јако добро сарађујемо на републичком нивоу и у Влади смо, добар однос има мој председник са Александром Вучићем, на локалу није баш тако – истакао је Тончев.

Његове речи нису наишле на одобравање напредњака из Сурдулице, који су га оптужили да лаже, те да се представља као човек какав никад неће то бити.

– Поводом гостовања министра Тончева на Хепи ТВ ОО СНС Сурдулица обавештава јавност да је именовани министар изнео низ неистина и прљавих конструкција како би себе представио човеком какав није, нити ће икада бити. Никад нам министар Тончев није нудио било какво учествовање у локалној власти нити су икада вођени разговори о томе – пише у саопштењу сурдуличких напредњака.

Напредњаци су даље истакли да је Тончев терорисао оне који су у Сурдулици гласали за СНС.

– Једино што је тај човек радио је организовано и систематско кажњавање и терорисање свих оних који су на локалним изборима гласали листу „Александар Вучић – За нашу децу“. И то почев од ломљења канализационих шахти, чупања црева за воду, укидања социјалне помоћи, укидања субвенција пољопривредним газдинствима, пресретања људи на улицама и силеџијских претњи које су им упућиване. И то све према онима чији је једини грех што су гласали Српску напредну странку а не њега – кажу напредњаци.

Тончев је на Хепију оптужио напредњаке из Сурдулице да су покушали да купе глас једне његове одборнице.

– Мени се једна одборница пожалила да су долазили код ње да јој нуде стан у Београду, било шта, да би прешла код њих – нагласио је он.

Да рат букти, сведоче и оптужбе СНС Сурдулица како је Тончев „уништио Сурдулицу на сваки могући начин“.

– Човек који је уништио Сурдулицу на сваки могући начин, економски, финансијски, социолошки и морално је дао себи за право да говори и напада све оне који се боре за правду, поштење и спас Сурдулице. Господине Тончев, можете да лажете Београђане и људе који Вас не познају. Југ Србије више не можете, сви су Вас прозрели и ко сте и шта сте – закључују напредњаци.

Изгледа да се невоље коалиционих партнера, који су све нервознији, настављају. Тако је то када им је једина веза и мотив коалиције лична корист, а у овом случају та корист није прерасподељена према жељама напредњака.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар