Почетна » Тумбање у СНС (II ДЕО): Ово је кандидат за премијера?!

Тумбање у СНС (II ДЕО): Ово је кандидат за премијера?!

од admin
0 коментар

 Садашњи министар финансија и бивши градоначелник Београда Синиша Мали добиће у случају победе СНС-а на изборима нову позицију, у нашој земљи највишу после врховног вође државе и тиме ће се заокружити његова политичка каријера.

Доктор Мали биће на овај начин награђен за лојалност и наравно све афере које иду уз његово име. Тешко да у редовима напредњака постоји неко име за које се везује више афера него за његово – од 24 стана у Бугарској и Пандориних папира, 45 банковних рачуна, рушења у Савамали, преко плагираног доктората – но то ништа Малом није сметало да заузме највише државничке позиције.

А његов колега Александар Вулин, такође познат по аферама „тетка из Канаде“ која је била великодушна да му помогне за стан од 200.000 евра, посети имању “Јовањица” на којем заплењена дрога, афери Беливук, биће попут Малог награђен за своју лојалност.

Вулину се ипак не смеши нова позиција, већ ће у случају победе СНС-а остати на месту министра унутрашњих послова. Његов мандат биће упамћен по срамним саопштењима јавности, пасивност када је неопходно да се заиста реагује, фабриковању афера, сликањем са криминалцима, чувању мурала и ко зна чему још – а управо такав човек на месту министра полиције одговара врховном вођи.

Јасно је зашто је Вулин савршен „чувар реда и мира“ за напредњаке, само да не испуни своје обећање и не кандидује се заиста за председника Србије…

Сутра III део: Ко то прелази у СНС

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар