Почетна Политика Бастаћ оставио Весићу ‘шлауф’ и пластични базен

Бастаћ оставио Весићу ‘шлауф’ и пластични базен

од admin
0 коментар

 

Бастаћ је новинарима изјавио да је то једини базен који ће Горан Весић добити и да је Општина Стари град њега овластила да буде председник комисије за примопредају.

Он је казао да је Горан Весић за новог директора Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ предложио Јована Кнежевића, о којем, како тврди, постоје снимци да је у току радног времена 2017. године, док је радио у Градској управи, у службеним просторијама складиштио намирнице за кампању Српске напредне странке.

„Кнежевић је човек који се прославио куповином гласова, али ни пре две године није био довољно битан да би куповао гласове, него се бавио утоваром и истоваром брашна, шећера и уља које су касније носили бирачима. Кнежевић је постављен за директора друштва с ограниченом одговорношћу, а ако Кнежевић постане директор, план Весића је да он угаси Спортски центар и за мале паре га прода својим пријатељима“, рекао је Бастаћ.

Бастаћ је додао да је „шлауф“ поклонио Весићу да би се „боље снашао у води, али га тај шлауф неће спасти од моралне, политичке и кривичне одговорности“.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар