Почетна » Ђилас и Обрадовић: Износе неистине о нама како би прикрили Јовањицу, Крушик и друге афере

Ђилас и Обрадовић: Износе неистине о нама како би прикрили Јовањицу, Крушик и друге афере

од admin
0 коментар

 

У заједничкој изјави се набрајају тврдње које је у уторак после подне изнела државна секретарка МУП Биљана Поповић Ивковић, међу којима да су Драган Ђилас и Бошко Обрадовић повезани са нарко мафијом и да криминализују полицију јер су у фамилијарним и кумовским везама са нарко – дилерима.

Истог дана у 21:55 сати прекинут је програм телевизије Пинк и како се наводи у заједничкој изјави Ђиласа и Обрадовића, појавио се Александар Вучић који је грађанима Србије из Атине саопштио да се појавила фотографија Драгана Ђиласа са истакнутим нарко – дилером, да Бошко Обрадовић и Драган Ђилас прогоне полицајца Горана Папића јер је он својим рукама ухапсио нарко – дилера који је на слици са Драганом Ђиласом, да и Ђилас и Обрадовић организују освету некоме ко је штитио закон.

Где и како можемо нас двојица да саопштимо грађанима Србије да и државна секретарка МУП и Александар Вучић намерно обмањују јавност, да нас намерно сврставају у нарко – мафију, и да обоје знају да то није истина, питају Ђилас и Обрадовић.

Треба ли један од нас двојице да обавештава јавност да му неки ухапшени криминалац није кум, а други да саопштава да нема жену, па самим тим ни шурака? Треба ли да обавештавамо јавност о бившим партнеркама и њиховим породицама? Треба ли да демантујемо да не прогонимо полицајце? Да не штитимо нарко – дилере? Да нисмо дилери? Где тачно ми можемо то да саопштимо јавности, упитали су они у заједничком саопштењу.

У коју ситуацију смо стављени обојица? У исту ону у коју је стављен свако ко наглас говори о организованој криминалној групацији која се зове Спрска напредна странка, наводе они.

„Увек нам остаје предлог да идемо од врата до врата. Да позвонимо, представимо се, и замолимо људе да уђемо да им објаснимо да нисмо дилери дроге. И да се све то дешава због случаја „Јовањица“. Остало време можемо да потрошимо на објашњавање шта је заправо Јовањица, пошто 80 одсто Србије нема никакву информацију о томе“, истичу Ђилас и Обрадовић.

Као ни о Крушику, ни плагијату Синише Малог, непостојећим дипломама Небојше Стефановића, постојећим сумњивим пословима његовог оца, рату криминалних кланова у СНС, и свему за шта би нам требало годину дана, додају они.

И још само пар минута да објаснимо да нисмо фашисти, манијаци, лопови, криминалци, силеџије, издајници, све што цела Србија о нама слуша сваки дан. И оно најважније, да грађанима објаснимо да им никад неће бити боље са Александром Вучићем и да их он лаже дословно сваки дан, поручују председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и председник Двери Бошко Обрадовић у заједничком саопштењу.

ФоНет/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар