Почетна » Једна од жена које су тужиле Тепић: Част радити за Марковића

Једна од жена које су тужиле Тепић: Част радити за Марковића

од admin
0 коментар

 

„Јуче смо у Јагодини поднеле тужбу, тачније 393 жене запослене у јавном сектору поднеле су кривичну пријаву против Маринике Тепић јер нас је на најгнуснији и најогавнији начин увредила путем средстава информисања кад је у Утиску недеље изнела низ лажи на рачун жена запослених у јавном сектору и то не можемо да заборавимо јер нас је увредила и понизила на најгори могући начин“, рекла је Марија Јовановић за Н1.

Она је прецизирала да је Тепић „изговорила да готово све жене запослене у јавном сектору у Јагодини су преко посла дошле до телефона за дружење, да су привођене у неким становима и да она која се добро показала је дошла до посла, а која се није добро показала није добила посао“.

У питању су, додаје, најгоре лажи.

„Мариника Тепић није повредила само нас, већ и наше породице, очеве, мајке, браћу, сестре, мужеве, баке и деке…“, рекла је Јовановић.

На питање да ли има основе у сумњама да су жене из Јагодине приморане да поднесу тужбу, она је рекла да је то још једна од лажи које Мариника Тепића сваког дана износи у јавност и да ће зато „она одговарати“.

„Сарадник сам Драгана Марковића Палме већ 13 година и ја сам председнику најавила да ћемо поднети кривичне пријаве јер су ме жене контактирале. Огорчене су жене, огорчени су и њихови мужеви и то је најмање што можемо да учинимо да сачувамо репутацију – да тужимо Маринику Тепић“, рекла је.

„Ми овим бранимо своју част, свој углед и посао који смо добили на поштен начин“, рекла је Јовановић и додала да ради пословима запошљавања у СО Јагодина 13 година и да свако ко је дошао ради тест опште културе и на основу свог знања, своје стручне спреме, способности, а не пободобности долази до посла.

„Ко уради тест опште културе и информисања, ко има адекватну стручну спрему добија посао наравно“, каже.

Она је нагласила да Марковић није иницирао тужбе жена и да она нема везе са Марковићем већ „низом лажи које је изрекла Мариника Тепић“.

„Жене из јавног сектора су понижене њеном изјавом, изазвала је панику, неред, запрепашћење код наших породица, сви су забринути. Моја бака лично се осећа много лоше“, рекла је Јовановић.

Она је нагласила да јој се за 13 година колико ради у СО Јагодина није десила ниједна непријатност.

На питање какве су то журке организоване, каже да је нормално да након успешног посла, отварања фабрика „да ћете имати радни ручак за инвеститоре“.

Она је рекла да није искључено да ће жене из Јагодине тужити и функционерку Народне странке Санду Рашковић Ивић због изнетих навода о плесању око шипке на тим журкама.

На питање како је радити с Марковићем Палмом, каже:

„Драган Марковић Палма има сараднице које за њега раде више од 10 година. Част и задовољство је радити за њега. Он је пре свега породичан човек, велики домаћин српски, неко ко је 47.000 грађана одвео на путовања ван земље. Била сам на свим путовањима и прославама и њихов сам организатор“, рекла је Јовановић и додала да се није десила ниједна непријатност на тим путовањима и слављима.

„Било је музике, наравно да ће је бити. Нико не би дошао у град таме, долазе у град светлости, град будућности и тако ће бити у наредном временском периоду“, рекла је Јовановић.

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар