Почетна » (ВИДЕО) Увежбавање аплауза пре доласка Вучића и Златибора Лончара

(ВИДЕО) Увежбавање аплауза пре доласка Вучића и Златибора Лончара

од admin
0 коментар

 

На снимку се види старији мушкарац који се обраћа окупљеним радницима који су, како се претпоставља, учествовали у изградњи Клиничко центра Србије.

„То је један од пет највећих клиничка центра у свету, не у Србији или Балкану или некој тамо Европи, већ у свету“, виче мушкарац са снимка окупљеним радницима и додаје:

„Шта да вам кажем о српском здравству? Спасио га је Златибор Лончар“.

А током свог обраћања говорио је и о периоду владавине Демократске странке, а споменуо је и Јевреје.

„Када је претходни режим владао, он је већ почео да даје дозволе за рад неким државама типа Јеверјима или Израелцима. Шта би било од нас да су они дошли? Па ништа, умрли би од ковида и разних глупости. Тако да сам хтео да вам кажем каквих државника има“, испричао је окупљенима.

„Ми ћемо њих овако да поздравимо кад буду овде, ја ћу почети да аплаудирам, па и ви аплаудирајте“, објашњавао је инструкције мушкарац радницима који су почели да аплаудирају, а након тога је позвао све да наздраве уз:

„Живела!“

 

Подсетимо, Александар Вучић и Златибор Лончар данас су обишли завршне радове на реконструкцији Клинчког центра Србије, а председник Србије огласио се и о увежбавању аплауза њему и министру здравља.

Александар Настевски    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар