Почетна » Мистерија на Фејсбуку: Савез за Србију нуди филмове за џабе

Мистерија на Фејсбуку: Савез за Србију нуди филмове за џабе

од admin
0 коментар

 “Најновији филмови код нас са преводом, потпуно бесплатно. Свакодневно допуњавање базе података најновијим филмским насловима. Код нас можете наћи и домаће филмове, али такође и документарне. Посетите нас, одаберите филм, удобно се завалите и уживајте”, пише у опису иначе верификоване странице Савеза за Србију, у шта смо се и сами уверили.

Фотографија те почетне странице убрзо се проширила друштвеним мрежама, па је коментарисање оваквог пропуста админа за друштвене мреже у СЗС убрзо постала предмет подсмеха.

Међу коментарима се углавном могло прочитати да је администратор заборавиио да “очисти” податке претходног власника странице, коју је СЗС очигледно купио, да је ово блам опозиције, да би могли да приомене назив у Филмски савез Србије итд.

 

Да се разумемо, не ради се овде о великом проблему, већ о пропусту који је изгледа силно забавио људе на Фејсбуку, а како се “фора” проширила, затим и на Твитер публику, контактирали смо неке од чланова савеза, па и људе који су били задужени за одржавање друштвених мрежа СЗС.

Ово је, међутим, очигледно преозбиљно схваћено и нико осим Жељка Веселиновића из Синдиката Слога није желео да коментарише званично.

“Право да вам кажем о томе не знам ништа. Сад је све у фази ребрендирања и пребацивања званичних налога и портала савеза на Уједињену опозицију Србије, можда је нека грешка”, рекао је Веселиновић.

Нико други није желео да објасни како се ова грешка поткрала, ипак, кроз 10 минута од нашег позива уклоњена.

Шта друго да кажемо, осим – нема на чему и други пут.

Јелена Јеловац    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар