Почетна » Шабачки Весић: Позив медијима да га сниме како пешачи

Шабачки Весић: Позив медијима да га сниме како пешачи

од admin
0 коментар

 

Сутра се обележава Европска недеља мобилности – Дан без аутомобила, а за то је градска управа Шапца припремила „пригодан програм“.

У мејлу упућеном медијима у том граду, ПР градоначелника обавестила је јавност да ће у 7.20 часова у Градску управу на посао пешке доћи заменик градоначелника Блажа Кнежевић и шеф кабинета градоначелника Риста Ристић.

Она је том приликом позвала медије да испрате тај догађај.

 

Иначе, како преноси Глас подриња, због обележавања Европске недеље мобилности – Дана без аутомобила сутра, 22. септембра, биће привремено затворен саобраћај, у периоду од 10 до 12 часова, у следећим улицама у Шапцу:

– У Улици Масарикова, од раскрснице са улицама: Војводе Мишића и Косте Абрашевића до раскрснице са улицама: Крађорђева, Цара Душана и Господар Јевремова и у Улици цара Душана, од раскрснице са Улицом Трг Ђачког батаљона до раскрснице са улицама: Господар Јевремова, Масарикова и Карађорђева.

Ове улице биће затворене за путничке аутомобиле, а отворена за све друге видове саобраћаја: пешаке, бициклисте, тротинете, ролере, као и јавни превоз.

Наташа Латковић  нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар