Почетна » Померен састанак Ђиласа и Вучића

Померен састанак Ђиласа и Вучића

од Други Пишу
0 коментар

Странка слободе и правде саопштила је да је састанак Драгана Ђиласа и председника Александра Вучића померен са 16 на 17 сати.

Подсећамо, судећи по досадашњим најавама, тема разговора биће “политичка криза у Београду”, а Ђилас је у више наврата изјавио да ће тражити понављање избора у Београду.

Уследиле су жестоке реакције са опозиционе стране, а бројни лидери су коментарисали да Ђилас не говори у њихово име на предстојећчем састанку.

Сам Ђилас, међутим, имао је спреман одговор:

„Два пута сам последњих година окупљао опозицију и независне интелектуалце у жељи да сменимо власт Српске напредне странке, а сада сам проглашен издајником од појединих опозиционара и пре него што сам сео да разговарам“, навео је Ђилас и додао:

„У Србији која се дави у мржњи и поделама без шансе за напредак, као председник Странке слободе и правде идем да разговарам са председником Србије Александром Вучићем да одбраним вољу Београђана који су гласали за промене. Они који имају сумњу шта ћу да кажем, нису изгледа никад ни били достојни подршке коју сам им дао да буду наши кандидати и кад други нису веровали у њих“, истакао је лидер ССП.

Михаило Јовићевић Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар