Почетна » „ПОНЕКАД ЈЕ ПИЈАН ШАМАРАО ПО КЛУБОВИМА“ Сергеј Трифуновић заборавио Легијина злодела, па изазвао БУРУ НА ТВИТЕРУ

„ПОНЕКАД ЈЕ ПИЈАН ШАМАРАО ПО КЛУБОВИМА“ Сергеј Трифуновић заборавио Легијина злодела, па изазвао БУРУ НА ТВИТЕРУ

од admin
0 коментар

Глумац Сергеј Трифуновић заборавио је накратко сва злодела Милорада Улемека Легије у расправи на Твитеру коју је започео ставом о Насеру Орићу.

Трифуновић је на друштвеној мрежи реаговао поводом одлуке апелационог одељења Суда БиХ да ослободи Насера Орића, ратног команданта Армије БиХ за Сребреницу, свих оптужби за ратне злочине почињене над Србима.

Trifunović je na tviteru napisao svoju rekaciju na oslođenje Orića

– За мене је Насер Орић највећи ратни злочинац. Не само што је клао у рату, него је туко и за Слободана Милошевића. Дакле, спортским језиком речено: дупла круна злочинаштва – написао је глумац на Твитеру.

Када је један од твитераша одговорио да је то радио и Легија, Трифуновић је покушао да направи поређење.

– Легија је ратовао. На Косову, против ОВК. Није тукао Србе на улицама. Понекад кад се напије, шамарао је по клубовима и скидао минђуше. Али то су дијаметрално различите ствари – објавио је Трифуновић.

Недуго затим у дискусију се укључио још један твитераш следећим речима о Легији.

„Киднаповао је људе по Београду, и био сведок ко зна колико пљачкања и убијања док је шуровао са Душаном Спасојевићем и осталом екипом земунског клана. Малтретирао је и уцењивао слабије и незаштићене зарад личне материјалне добити. Да ми је 100x брат рођени, никаква реч хвале!!!“ написао је твитераш под именом „Сасвим обичан“.

Трифуновић је потом признао грешку на свој начин.

„Добро, јрс, прос*ао сам се, заборавио сам тај други део збиља. Посе*ите ме“, закључио је глумац уз одобравање твитераша.

Подсећања ради, пре годину и по дана Трифуновић је имао јавну расправу о Легији и са председником ЛДП Чедомиром Јовановићем. Наиме, лидер ЛДП-а је тада покушао да обезвреди Трифуновића као потписника Апела 100 у знак подршке Саши Јанковићу речима да бивши омбудсман прави митинге на којима му говоре другови убице премијера Зорана Ђинђића. Трифуновић је одговорио да је „помињање Легије баш од Чедомира мало трагикомично“ и да је Јовановић вероватно љут.

Б. Б.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар