Почетна » ПОНОШ: ВЛАСТ УНИШТИЛА НАЦИОНАЛНО ЈЕДИНСТВО И РАЗГРАДИЛА ДРУШТВО

ПОНОШ: ВЛАСТ УНИШТИЛА НАЦИОНАЛНО ЈЕДИНСТВО И РАЗГРАДИЛА ДРУШТВО

од admin
0 коментар

 

Он је у интервјуу зрењанинској телевизији КТВ рекао и да је ова власт уништила национално јединство и разградила друштво, „ Одлазећи председник покушава да себе представи као оца нације и да изгради јединство на страху од рата“, злоупотребљавајући дешавања у Украјини. Ако грађани занемаре ове изборе и ако ова власт остане још пет година биће потпуно ирелевантно шта се десило са Украјином, ми ћемо имати урушену Србију, то је највећи проблем.

Нама треба државна администрација а не власт, треба нам посао који грађани делегирају групи људи као заједничку делатност да би они могли да раде нешто друго. Ову корупцију коју данас имамо, креирала је ова власт, констатовао је Понош.

Он се заложио и да се предност да домаћим инвеститорима у односу на стране, којима се дају субвенције, јер би тада профит остајао у нашој земљи. Похвалио је улагања у путну инфраструктуру али је против трошења новца грађана на бесмислене пројекте попут споменика, гондола и националног стадиона.

Он је поручио да ће права опозиција коју представља бити у стању да одбрани изборну вољу и да ће доћи до промена у Србији без обзира на све махинације власти.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар