Почетна » Понош: Вучић затворио круг, од Шешеља преко Шредера опет до Шешеља

Понош: Вучић затворио круг, од Шешеља преко Шредера опет до Шешеља

од Други Пишу
0 коментар

Председник странке Србија Центар генерал Здравко Понош на предизборном скупу коалиције „Србија против насиља“ у Крушевцу рекао је да би „резиме владавине Алелсандра Вучића могао да носи наслов „шта све може да се упропасти за 10 гидина власти, а може много када је човек тако талентован и посвећен као што је Вучић“.

Понош је подсетио да је Србија 1840 добила Пошту и да је била један од оснивача Међународне поштанске уније и онда „Вучић доведе Ђорђевића, који упропасти нешто што има традицију 180 година“. Железничку пругу од Београда до Ниша Србија је саградила 1884. године а „видимо где је железница данас“- каже Понош. Поред тога 1900. године саграђена је хидроцентрала на Ђетињи која још увек ради „само зато што Грчић није стигао до ње“. Србија је 1804 добила Војску а знамо где је она сада након што су је водили Вучић, Гашић, Стефановић, Вулин, Ђорђевић и данас Вучевић. То су људи којима, каже Понош „не би поверили ништа а камоли Војску“.

Понош се осврнуо на Вучићеву изјаву коју је дао из Дубаија и том приликом рекао да уколико Охридски споразум постаје део поглавља 35 онда се за Србију затварају врата од ЕУ . „Добро јутро геније“- рекао је Понош и упитао Вучића шта је то он онда испреговарао и да ли га сада нервозним чине предстојећи састанци ЕУ на ту тему који ће се десити пре избора у Србији.

Понош констатује да је Александар Вучић направио пун круг у својој политичкој каријери од Шешеља до Шредера па натраг до Шешеља. По речима генерала Поноша једини начин да се заустави пропадање јесте да 17. децембра на изборима „развластимо Вучића“ тако што ће морати да се врати у уставне оквире је СНС неће моћи да формира владу.

Понош је позвао „сву праву опозицију без обзира на којој страни је политичког спектра да остави разлике по страни како би се после избора изборили против највеће невоље коју представља режим СНС“.

Можда ти се свиди

Оставите коментар