Почетна » Понош: Вулин и Хил се надмећу ко стоји иза протеста – Исток или Запад

Понош: Вулин и Хил се надмећу ко стоји иза протеста – Исток или Запад

од Други Пишу
0 коментар

На питање како види покушај спиновања у ком се они против рударења карактеришу као антизападни, председник странке Србија центар генерал Здравко Понош рекао је за Нова.рс да се “потпредседник Владе Александар Вулин и амбасадор Хил надмећу у оптужбама ко стоји иза протеста – Запад или Руси, а да су у ствари обојица у послу одбране Александра Вучића”.

“Морао би коначно Вучић да пресече и да каже коме од њих двојице више верује и ко то њега угрожава потпирујући народни бунт – Вашингтон или Москва. А обојица су у ствари посвећени одбрани лика и дела Александра Вучића, и то свако из својих разлога који никакве везе немају са екологијом, економијом и добробити за ову земљу и овај народ. Дохватили су се нимало лаког посла – на протестима раме уз раме стоје националисти, градјанисти, русофили, еврофанатици, старији, млађи, маникирани и жуљевити… Испреплели се око теме која их је брине и која их је извела на протесте”, рекао је Понош.

Он је додао да, када се Вучић определи да ли ће пре поверовати Хилу или Вулину, “мораће некако да распетља тај народ на улици да би полиција знала кога да хапси”.

“Неће то бити лако, стандардна варијанта да се нахушкају једни на друге нешто не пролази. Залудан посао раде и Хил и Вулин, нема од тога ништа. Не може баш у свему да се буде успешан као што су Хил и Вулин били успешни у организовању да се из Србије муниција шаљу Кијеву, а денунцирајући материјале о руској опозицији Москви”, закључио је Понош.

Можда ти се свиди

Оставите коментар