Почетна » Поново се огласио Драган Милић и тражио од СНС да им честитају на победи

Поново се огласио Драган Милић и тражио од СНС да им честитају на победи

од Други Пишу
0 коментар

Доктор Драган Милић чија је група грађана са још три опозиционе партије у Нишу прогласила победу на локалним изборима, изјавио је да су победили са једним голом разлике и да је ред да се честита.

„Треба да се пружи рука, ако хоћемо да будемо фер. Играли смо утакмицу фудбалску са четири играча, а противник је имао 17 и победили с једним голом разлике, Ред је да се каже честитамо“, рекао је Милић за Н1.

Како је киазао, принцип који је ујединио његову ГГ са опозицијом у Нишу је борба против, како истиче, невероватне бахатости нишких напредњака.

Велики број напредњака и и СПС-оваца је гласало за нас . ја то знам. Ова је власт дојадила и њима, казао је он.

„Није било могуће да се дође до овако епеске промене да ова власт није дојадила свима“, казао је Милић.

СНС је, како истиче Милић, потребан Нишу као једна добра опозиција.

Биће одлични контролори ове будуће власти. Ниш треба да покаже зрелост, каом што је и до сада, било какво дизање тензија није добро и никоме неће бити користи, сматра он.

Рекао је да му је најважније да су грађани послали поруку.

Није му каже, резултат био битан, већ да су заејдно имали већину да могу да направе неопходну промену.

„Прија да имамо овако велику подршку грађана, и веома смо поносни. То је потврда да све што смо радии, радили добро и грађанхи итекако знају то да препознају“, казао је Милић.

Он није желео да спекулише о томе шта уколико му се понуди место градоначелника, а на питање да ли ће остати на клиници, рекао је „а где би друго могао да будем“.

Уколико ГИК саопшти резултате који се не поклапају са опозиционим , кратко је одговорио да ће употребити сва легална средства која су на распилагању, али да не жели да говори о томе шта би било кад би било.

Поновио је да опозиционе листе имају 31 мандата према подацима којима они располажу и да је овде само питање да ли СНС има 29 или 30 мандата у зависности од тога да ли ће Руска странка прећи цензус.

Dr Dragan Milić Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Јелена Јеловац  Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар