Почетна » Поповић (ССП): Вучевић својим изјавама вређа породиље

Поповић (ССП): Вучевић својим изјавама вређа породиље

од Други Пишу
0 коментар

Председница београдског одбора Странке слободе и правде (ССП) и народна посланица Мила Поповић изјавила је данас да изјава премијера Милоша Вучевића у вези са недостатком климе у породилишту „Народни фронт“ представља увреду за све жене у Србији које су пред порођајем.

Поводом Вучевићеве изјаве да недостатак клима уређаја није угрозио рад „Народног фронта“ и да је „обављано 30 порођаја дневно, што је готово пун капацитет рада”, Мила Поповић навела је да је то „нова увреда за све жене које, када крене порођај, не могу да чекају ни да захладни ни да стигну климе”.

“Или да појасним Вучевићу, ако не постоје нормални услови у породилиштима онда су животи мајка и беба угрожени”, додала је она, саопштила је ССП.

Мила Поповић подсетила је да је Вучевић раније изјавио да је жена светиња само ако рађа и да је то “што доноси на свет нови живот чини бићем које је заправо најсличније Богу”.

„Сва је срећа што чин доласка бебе на свет никако не зависи од гомиле неспособних министара попут Лончара и премијера Вучевића који покушава да од Брнабићке преузме титулу за најбламантнију изјаву. Све што будућим мајкама овај режим гарантује јесу вентилатори којима се хвали министарка Ђурђевић Стаменковски и потпуна неизвесност шта ће затећи у породилишу“, оценила је Мила Поповић.

Mila Popović Foto: FoNet/Milica Vučković

Агенције/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар