Почетна » Посланик Дејан Булатовић оснива нову политичку организацију

Посланик Дејан Булатовић оснива нову политичку организацију

Окупио нова лица

од Други Пишу
0 коментар

Народни посланик Дејан Булатовић, који је недавно напустио ССП, саопштио је данас да покреће нову политичку организацију.

Он је подсетио да је након одласка из Странке слободе и правде чији је потпредседник и суоснивач био, најавио оснивање нове политичке организације.

„Као што сам и тада нагласио, ову политичку опцију замислио сам као нову снагу на домаћој политичкој сцени, од које очекујем да постане мотор покретач борбе за све што може и мора да буде боље у Србији“, навео је народни посланик Дејан Булатовић, поводом оснивања нове политичке организације, чији ће кандидат за председника бити.

За данас у 13 часова заказао је одржавање иницијативног одбора најављене организације у Моровићу и каже да му је задовољство да истакне да ће са њим бити велики број бивших чланова Странке слободе и правде, који деле његово мишљење да то више није странка јасних опозиционих циљева.

„Такође, важно ми је да нагласим и да сам окупио велики број нових лица за која верујем да ће бити право освежење у нашој политичкој свакодневици, али и добро познатих имена, чији је највећи капитал континуирана опозициона борба од које нису одустали. Сигуран сам да ће ова нова снага представљати пут ка вредностима којих су се поједине опозиционе странке одрекле и да ће народ препознати ову опцију као јасну, недвосмислену и легитимно опозициону“, закључио је Булатовић у саопштењу.

 

Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар